treffe menn norsk sex forum homoseksuell

Om du ikke setter pris på en medlems seksuelle ønskemål eller uttrykksform kan du la være å besøke dennes personlige side. Qruiser lyder således under svensk lovstiftning. Dine data håndteres konfidensielt og leveres aldri ut til tredjepart. Det er heller ikke tillatt å lenke Qruiser til andre sider som bryter disse retningslinjene.

Det samme gjelder for Finland og Tyskaland. For Sverige og Danmark gjelder 15 år. Det er ikke tillatt å utgi seg for å være en annen eksisterende person eller ta bilder fra andre medlemmers sider. Man for ei heller omtale andre medlemmer på offentlige sider og forum uten samtykke fra denne. Det er ei heller tillatt å søke kontakter forbundet med denne form av seksuell aktivitet eller grafikk. Er du interessert i å annonsere på Qruiser ber vi deg å kontakte våre annonseselgere på [email protected].

Har denne teksten ikke gitt svar på dine spørsmål? Kontakt oss se Info, Kontakt oss i hovedmenyen eller send en mail til [email protected] Trakasserier og alvorlige brudd på vår policy rapporteres til oss se Info, Kontakt oss i hovedmenyen eller til [email protected] Gjelder det personlige konflikter anbefaler vi at du begyner med å Ignorere medlemmen det gjelder. Her kan du finne kompiser og venner, og du er hjertelig velkommen til å være på Qruiser hvis du fullt ut aksepterer at Qruiser fremst er for HBT- og queerpersoner.

Er du en heterofil mann og bare på Qruiser for å sjekke opp damer så bør du søke deg til et annet community. Det er ikke tillatt å ta kontakt med eller sjekke opp jenter som på siden sin har oppgitt at de ikke er interessert i kontakt med menn. Er du en heterofil kvinne og bare på Qruiser for å sjekke opp menn så bør også du søke deg til et annet community. Observer at det ikke er tillatt å be om at folk av samme kjønn som du skal la være å ta kontakt med deg.

Med andre ord må du akseptere å få meldinger fra personer av samme kjønn selv om disse naturligvis må respektere at du ikke vil bli sjekket opp. Hvis du har lest dette og fremdeles syns at du hører hjemme på Qruiser - velkommen til Nordens største community for oss som er homo, bi, trans, queer - eller bare litt allment gay. På Qruiser har du en rekke muligheter å treffe kompiser, besøke andres hjemmesider og flørte.

Vi ønsker selvsagt også deg velkommen som er ung og kanskje for første gangen tar kontakt med andre homser,lesber, biseksuelle eller transepersoner, og håper du vil møte mange nye venner. Internet gir en mengde nye muligheter, men det finnes også problemer med uærlige mennesker og vi ønsker at du tenker igjennom punktene under:.

Om du synes at noe virker rart, eller at du blir utsatt for seksuelle tilnærmelser av en voksen, kontakt oss se Info, Kontakt oss i hovedmenyen eller send en mail til [email protected].

Ta med en kompis. Se gjerne til at dere treffes på et sted der andre finnes; som en kafé eller annen allmenn plass. Vi ber deg å kontakte oss med en gang om noen over 16 tar seksuell kontakt med noen under I Sverige og Danmark gjelder 15 år. Vil du prate med noen over telefon om å være homse, lesbe, bi eller transe, så kan du i Norge ringe Ungdomstelefonen på telefon 00 https: Hjertelig velkommen til å blogge med Qruiser.

Før du begynner å blogge, må du lese igjennom og godkjenne vilkårene, og deretter følge de regler som gjelder for bloggere. Dette gjelder også fremtidige endringer av regler og retningslinjer. Bloggerne på Qruiser følger svensk lovstiftning når det gjelder regler for elektronisk oppslagstavle. Forhåndsgranskning av det material du legger opp blir ikke gjort. Derimot har QX Förlags personal full rett til at i etterhand ta bort material som strider mot Qruisers policy.

Når du blogger er du selv ansvarlig for å følge lover og regler. Dette gjelder såvel det du selv skriver som at de kommentarer som legges inn ikke er ulovlige.

Tenk på at du skal ha rett til å publisere de bilder og videoer du inkluderer i din blogg. Fortal av andre individer, likt hets mot folkegruppe er ulovlig, såvel når det gjelder andres kommentarer på din blogg som i det du selv publiserer.

Du ser ansvarlig for å ikke godkjenne og dermed publisere, respektive ta bort kommentarer som strider mot Qruisers policy.

For å holde deg oppdatert om endringer, besøk vår policy-side. Større endringer i våre regler kommer vi selvfølgelig sende ut informasjon om før de gjennomføres. Bryter du mot de regler som du har godkjent, kan din blogg, på samme måte som din konto på Qruiser slettes uten forvarsel. Alt innehold risikerer da å forsvinne fra bloggen og din konto på Qruiser. Ved alvorlige brudd mot reglene kan vi også føre ærendet videre.

Qruiser-blogger er en webbpubliseringstjeneste og en verditjeneste der du står ansvarlig for de aktiviteter som skjer i ditt brukernavn. Du er ansvarlig for at ditt passord er beskyttet. Du forstår og aksepterer at tjenesten leveres som den er og i monn av tilgjengelighet, hvor passet den er, sikkerhet og pålitelighet for selve tjenesten som annen klientprogramvare.

QX Förlag forbeholder seg retten til å endre, stenge eller avbryte tjenesten med eller uten forvarsel. Dette når som helst og uten skyldigheter mot deg. Du må være femten 15 år gammel for å bruke tjenesten I Norge, Finland og Tyskland 16 år.

QX Förlag forbeholder seg retten til å nekte noen å bruke tjenesten, når som helst og uten forvarsel eller å måtte oppgi grunn. For å starte en blogg med seksuellt innehold, kreves det at du har fyllt 18 år.

Gjennom denne avtalen godkjenner du at du selv er ansvarlig for hvordan du bruker tjenesten, det du skriver, lenker og ladder opp, og for de konsekvenser det kan få. Du bruker tjenesten opp mot de svenske lover som omhandler elektronisk oppslagstavle. Med godkjennelse av disse regler samtykker du til at uten forbehold følge QX Förlags innholdspolicy. QX Förlag strever etter å alltid meddele forandringer, men vi anbefaler deg å jevnlig se over de innholdsregler vi publiserer. Du godkjenner gjennom denne avtalen å følge de endringer som QX Förlag kan komme til å gjøre når det gjelder innholdspolicy.

Brudd mot de regler som QX Förlag har satt opp, samt brudd mot innholdspolicy kan føre til at avtalen umiddelbart avsluttes. Det kan også lede til juridiske konsekvenser. QX Förlag kan komme til å utrede hvordan du har brukt tjenesten for å få vite om avtalen er brutt eller for å garantere at svenske lover og regler følges. Dette kan også bety at vi agerer på oppdrag av svenske myndigheter.

Ansvaret for inneholdet på Qruisers blogger, skapte gjennom medlemskap på communityet Qruiser, ligger på de personer som gjort innlegg. QX Förlag gjør ingen forhåndsgranskning av materialet og frasier seg dermed ansvaret for det som legges opp, men kan komme til å senere agere mot innlegg som bryter mot avtale og innholdspolicy.

QX Förlags mulighet til å komme til alt det material som legges opp på Qruiser-blogger handler om din og vårt communitys sikkerhet og er en service til deg og bloggbesøkere. Qruiser-blogger kan inneholde støtende, skadelig, feilaktig og på annen måte upassende material. Det kan også i noen fall finnes bedragende innlegg på enkeltblogger. Som overalt ellers på internet, oppfordrer vi deg til å være såvel forsiktig som fornuftig når du surfer rundt blant blogger.

Da blogger inneholder innlegg som den som blogger selv legger opp, kan QX Förlag verken garantere sannhetsgrad, korrekthet eller tilgjengelighet eller stå bak de synspunkter som fremføres via blogger på Qruiser.

De er på egen risiko du setter din tillit til det material som legges opp eller sendes via tjenesten. Gjennom å godkjenne denne avtalen aksepterer du også reglene for QX Förlags sekretessepolicy i den versjon som fanns tilgjengelig da du senest godkjente denne avtalen.

Du godtar at QX Förlag på svenske myndigheters begjæring i en utredning av kriminell virksomhet ,kan gi ut dine personopplysninger, samt all kommunikasjon du har hatt. Personlig informasjon som er samlet inn av QX Förlag kan dermed lagres og bearbeides i Sverige og i land der lovbrudd utredes. Gjennom å bruke denne tjenesten godkjenner du at en slik informasjonsoverføring kan komme til å skje utenfor ditt eget hjemland.

Å ikke behandle homofile som en ensartet gruppe med lik risiko for å få hiv, er veldig viktig for å forebygge smitte, mener lederen av Helseutvalget. Vi må ha et ekstra fokus på å forebygge spredning av sykdommer i grupper som strever.

Da handler det ofte om å nå ut til dobbeltminoriteter som for eksempel homofile med innvandrerbakgrunn. Angeltvedt er av den oppfatning at majoriteten av hivpositive er ansvarlige ved å praktisere sikrere sex. Vi vet også at en del hivpositive strever med egne liv til tross av at livskvaliteten har økt og behandlingen er velfungerende.

Derfor må framtidig forebygging også handle om god oppfølging av hivpositive. Da hivmedisinene kom i , forandret tilværelsen til hivmedisinene seg dramatisk, og det ble lettere å holde sykdommen skjult.

Hiv var ikke lenger en dødsdom — det ble noe man ikke dør av, men noe man dør med. Lite fokus på hiv, og seksuelt overførbare sykdommer blant homofile, førte til at bevilgningene til Helseutvalget for bedre homohelse ble halvert på slutten av tallet.

I mellomtiden kom billige flybilletter og flere fikk tilgang til Internett. Økt rusmisbruk i kombinasjon med legemidler som Viagra, som kom på markedet i , har ført til den økte andelen hivtilfeller vi ser i dag, sier Angeltvedt.

Sjekkpunkt besøker jevnlig stedene der faren for hivsmitte er størst. I Oslo er det: I følge SLMs nettsider er klubbens mål å fremme kameratskap mellom menn i målgruppen og utvikle medlemmene seksuelt. Det koster kroner i året å være medlem, og klubben arrangerer ulike sammenkomster og arrangementer. Nye medlemmer må være over 18 år og kan opptas etter godkjennelse av styret.

Klubben har dresskode og medlemmene må kle seg i lær, gummi, militær, uniform, skinhead, arbeidsklær, dongeri, sportstøy eller være naken. Hercules Sauna er Oslos største sauna. Her møtes voksne menn for å ha sex, se på andre og kose seg. Klubben holder til i fire etasjer i en blokk i Oslo sentrum, og huser blant annet pornorom, sexbåser, badstuer, solarium, boblebad samt en mørk sexlabyrint. Klubben er åpen flere ganger i uken og til klokken 08 på fredager og lørdager.

Inngangsprisen er og 90 kroner for de under Skogen ved Sognsvanns-området i Oslo har lenge vært et møtested for menn som ønsker å ha sex med fremmede. Fenomenet kalles cruising eller dogging. Det er laget et eget Cruising-kart over hvor man lettest kan møte på andre interesserte, og på flere nettforum avtales det daglig anonyme møter.

Helseutvalget for bedre homohelse opplyser at de månedlig deler ut om lag gratis kondomer på Sognsvann. Benjamin Silseth fra tv-serien Trekant besøkte Hercules Sauna utenom åpningstid. Bli med på omvisning. Saunaen består av dusjer, badstu, forskjellige rom, og en kinosal for de som vil se porno. På den mørke og klamme turen får Benjamin oppleve hva slags type sted dette er, og lærer om de mange ulike tingene som foregår i en sauna for homofile. I var det ikke lenger straffbart å være homofil, og fem år senere var det heller ikke som en psykiatrisk diagnose å regne.

Frigjøringsbevegelsen hadde på denne tida kommet et godt stykke på vei. I fikk Norge imidlertid sitt første aidsoffer. Calle Almedal, selv homofil og utdannet sykepleier, reiste til New York i Vi visste ikke hvordan det smittet og legene krevde full isolasjon. Én lege krevde til og med at alle hivpositive skulle tatoveres i lysken, noe som ble trykket ukritisk i de store avisene, forteller Almedal. Holdningene var ikke til å ta feil av. Hivsmitten rammet stort sett homofile menn og man påstod at denne gruppen hadde en utagerende livsstil.

Dette måtte være selvforskyldt. Sexolog og psykiater Haakon Aars har som lege fulgt mennesker med hiv helt siden epidemien kom til Norge. Man trodde i begynnelsen det smittet gjennom luft, og mange innen legestanden gikk ned i skyttergravene for å være på den sikre siden, sier Aars.

De opplevde at venner og familie støtte dem bort. Da Aars en kveld tidlig på tallet skulle besøke en hivpositiv venn på Ullevål sykehus, innlagt på isolat fordi man fortsatt ikke var sikre på hvordan det smittet, ble han slått av hvor alene familiefaren lå i sykesengen. Så ille det var på denne tida, forteller Aars.

Behovet for informasjon ble besvart med opprettelsen av Helseutvalget for Homofile. Det ble dannet av en gruppe homofile i , med Calle Almedal i spissen. Han døde av aids et par år senere, forteller Almedal. Likhetstegnet mellom homofili og en promiskuøs livsstil ble gradvis visket ut blant folk flest, på grunn av opplysningskampanjer fra Helseutvalget for Homofile.

Her til lands var Henki Hauge Karlsen en av de første til å sette et ansikt på hivpositive. Da Henki Hauge Karlsen stod frem som homofil og smittet av hiv i , ble han sparket fra restaurantjobben sin. Saken endte i Høyesterett — Henki fikk en erstatning og kjennelsen om at han fikk sparken på ugyldig grunnlag. Da Henki døde av aids i , bare 31 år gammel, hadde 60 personer dødd av sykdommen her til lands.

Heldigvis viste det seg å være feil. Henki førte til at flere fant motet til å stå frem som smittet, sier Aars. Philadelphia slo ned som en bombe. Samme år hadde Tom Hanks vært aktuell med den sukkersøte Søvnløs i Seattle , hans filmforhold med Meg Ryan ble sett på som Hollywoods nye gullgruve hvem kan glemme den magiske filmen Du har m il?

Så kommer filmfiguren Andrew Beckett dundrende inn og krevde oppmerksomhet om noe vanskelig, som i var noe man ikke snakket om. Ikke lenger var det mulig å overse de menneskelige lidelsene den forferdelige sykdommen påførte mennesker over hele verdenen.

Filmen viste, uvanlig nok i Hollywood, homofile og deres kamp, og at deres livet ikke var så ulikt alle andres. Kjærlighet, sorg, familie og diskriminering. Fortellingen er basert på en sann, og sår, historie.

Andrew Beckett jobber i et av de største advokatkontorene i Philadelphia, men holder sin legning skjult for kollegene. En dag oppdager han en flekk i panna, et mulig symptom på at en HIV-infeksjon er gått over til AIDS, og da det blir klart hva som er galt med Beckett mister han jobben.

Sammen med sin advokat Joe Miller, glimrende spilt av Denzel Washington, tar de opp kampen mot advokatfirmaet. Ikke bare var, og er, Philadelphia en viktig film i homokampens historie, Hanks vant fortjent sin første Oscar for beste mannlige hovedrolle med Philadelphia. Telly i Kids er en overkåt tenåring som stadig er på jakt etter nye jomfruer å avblomstre, for en jomfru har ingen sykdommer, eller en slark fitte, som Telly så fint sier det.

Filmen starter med at Telly tar jomfrudommen til en 12 år gammel jente. No diseases, no loose as a goose pussy, no skank. Kids er en ubehagelig film om akkurat hvor ille det kan gå om ungdomstiden går over styr. Med dop og sex blant tenåringer som tema var filmen svært kontroversiell da den kom, og da Filmpolitiet kåret tidenes mest kontroversielle filmer kom Kids på andreplass:. Steven Russell Jim Carrey svindler seg igjennom hverdagen for å finansiere stadig dyrere vaner. Dette sender ham i fengsel, der han møter, og forelsker seg i, medfangen Phillip Morris Ewan McGregor.

Russell må ta i bruk alle sine svindlerske ferdigheter og kunnskaper for å føre dem sammen, i og utenfor murene, inkludert falske symptomer på aids. Både metodene og konsekvensene øker gradvis i omfang. I love you Phillip Morris klasker til med noen saftige scener, så om du skulle ha noe i mot å se to menn ha sex med hverandre, bør du kanskje se noe annet.

Den romantiske delen av historien er kanskje ikke like godt ivaretatt, og forsøkene på å sjokkere virker litt overdrevne. Kanskje ikke, men dette er likevel en god film med flere morsomme scener. Noen av dem er mildt sagt utrolige. I love you Phillip Morris. Hivviruset finnes i alle kroppsvæskene til den som er smittet, men de eneste væskene som kan inneholde nok av viruset til å smitte, er blod, sæd, brystmelk og skjedevæsken hos kvinner. Svette, tårer, spytt og urin derimot, inneholder for lite av viruset til at det kan overføres til andre.

I fjor fikk nye personer diagnosen «hivsmittet» i Norge. Størsteparten av denne gruppen er heterofile. Nest størst er gruppen som har blitt smittet før ankomst til Norge, den utgjør 96 personer. Totalt er det personer med hiv-infeksjon i Norge i dag.

Hiv smitter ikke ved vanlig sosial omgang, eller ved vanlig hudkontakt. Smitte kan heller ikke skje ved bruk av samme glass, bestikk, håndklær, toalett, badstuer og lignende. Symptomene kommer som oftest uker etter smitte, og varer i uker. Etter hvert forsvinner symptomene og den smittede kan føle seg helt frisk. Mange forblir uten plager i flere år og bringer smitten videre uten å vite det.

Gjennomsnittlig vil en ubehandlet hiv-infeksjon føre til aids i løpet av år. Ved utvikling av aids er det vanlig med hyppige infeksjoner, nattesvette, tretthet, diaré og nedsatt allmenntilstand. Musikken som brukes i våre dokumentarer er ikke med i podkastversjonene pga. Fullversjonene — slik de blir sendt på radioen — kan du strømme direkte på toppen av siden. Dette var en ubehagelig innsikt…. Kan ikke homofile,bifile etc,etc, holde sitt seksualliv for seg selv? Hvorfor har man fått denne idèn om at det skal trøkkes inn i det offentlige rom?

Nå kan jo de leve ut sin livsstil og holde kontakt med hverandre via internett og mobil. Homofili har jo vært en åpen praksis i gamle sivilisasjoner, og førte med seg en kultur og livstil inn i det generelle samfunn som var ødeleggende. Vår seksuelle preferanser er ikke kun en sex-greie avsondert fra resten av vår personlighet. Det er jo igjennom vår seksuallitet at våre motivasjoner, kultur og verdisyn formes. Kan ikke heterofile holde sitt seksualliv for seg selv også? Jeg er mektig lei av å se menn og kvinner kysse hverandre offentlig..

De kan gjøre det via…. Om du har problemer med å se to mennesker som elsker hverandre bør du finne deg en nøkkel og låse deg inne. Heterofili er naturens norm. Ingen produsent sender med viten og vilje ut deffekte varer på markede. Når det blir oppdaget, så trekkes de deffekte varene fra markede. Slik er naturen også.

Forstår selvfølgelig at du er dypt uenig med meg, du er jo en homofil. Du ser situasjonen ut fra ditt ståsted. Problemet er at ditt ståsted er helt feil, men mange mennesker har jo ikke det man kaller selvinnsikt. Men ved ren oppservasjon, så burde det jo begynt å demre for deg at homofili kanskje ikke er en ønskelig livsstil sett rent fysiologisk.

Homofili er naturens norm også, er du ikke klar over hvor vanlig homofili er i natur og dyreverdenen? Og verden trenger ikke flere barn heller, ser du ikke hvor mange barn som blir født uten kjærlighet og uten et trygt hjem? AIDS er vel mere vanlig blant heterofile og bifile, trodde du bare homoer har flere partnere i livet? Det verden trenger er mer forståelse og tilgivelse, mere kjærlighet rett og slett: Tror du at en kunde i en butikk som finner et deffekt kamera til tyvetusen, vil juble og kjøpe dette deffekte kameraet?

Alle produsenter av alt mulig du kan tenke deg, opplever at en av varene deres på samlebåndet ikke er rett satt sammen og må fjernes fra salg. Problemet med hetrofile og AIDS, er jo nettopp pga disse bifile som er en link mellom homofili og heterofili og derved gjorde det mulig for at AIDS krysset grensen.

Nei, tror ikke det er sunt å snike homofili etc. Det blir for gresk for meg ;. Tenk at du også er defekt siden du en dag også dør på en eller annen måte.. Og skulle det være et annet menneske som har skyld i din død, så husk at også det mennesket er skapt av naturen..

Ja, forstår at du føler det slik, men jeg trengte å klargjøre poenget slik at det ble krystallklart. Du forstår jo tanken Homofili er ikke brukanes i naturens prosess.

Du bør jo innse at homofili er en feilkobling i hjernen, dette kan man jo oppfatte ved ren iaktagelse og studie av hva det frambringer, nemlig ingenting. Din argumentasjon og påståelighet er forståelig, du har behov for å rettferdiggjøre din homofili, det er jo dette du er.

Vi ser jo på tv om fabrikker som må kutte bemanningen pga av dårlige tider. De arbeiderene som må slutte og kanskje flytte med familie og alt de har til en annen del av landet for å få ny jobb. Disse er også frustrerte og klager og demonstrerer, de nekter å godta avgjørelsen, de tenker på seg og ikke på fabrikkens beste.

Det må kanskje mange møter med klargjøring om fabrikkens situasjon før de svelger det og reiser. Problemet med de homofile er kanskje at myndighetene og media ikke har våget å sette dere inn i at homofili er unormalt og ikke ønskelig. Nei, de har heller gitt helt etter og gjort som foreldre som lar ungen sin dure fram. Det er altså de som har svelgt unna og begynt å kalle det unormale normalt.

Angst for konfrontasjon, er ordet. Homofile har faktisk en funksjon i naturen. Blant pingvinene for eksempel adopterer homofile par barn som mister foreldrene sine. SÅ jeg tror virkelig homofili har en betydning i naturens kretsløp og om ikke, så har det en betydning i kraft av å være til i så mange mennesker.

At du sitter å snakker om bemanning, om mennesker som varer og noe du nærmest bare kan kaste det er så kvalmt og nærmer seg rasetenkningen til Hitler. I henhold til naturen er det fullstendig fair og fornuftig å ødelegge klimaet slik at vi som den arten som er en av de flinkeste til å tilpasse oss får mesteparten av resursene for oss selv. I følge naturen er det den sterkestes rett.

I følge naturen så er det mye som er rett som for mennesker anses som galt. Hvorfor er det forbudt å drepe noen? Naturen sier at det er ok. Drep hverandre for sport eller drep for mat, naturen gir eff. Hvorfor er voldtekt forbudt?

Naturen sier at det er en kjempefin ting — sett igang. Vi har dannet samfunn for mennesker hvor vi lager og følger våre egne regler fordi vi anser det som enten en bedre måte å leve våre liv og en mer rasjonell måte å samarbeide.

Det er ikke slik at vi kan si at noe er naturens regel og dermed holde den som standard for hvordan mennesker skal tenke og oppføre seg — og ihverfall ikke for hvordan vi skal bygge samfunnet. Herregud — nå fikk jeg mange bilder i hodet som jeg ikke helt vet hvor jeg skal plassere? Kankje Pushby burde lære seg gresk? Jotakk, hørt den før, men at kjærligheten er så veldig mye sterkere blant homser enn hetereo er en av løgnene som homseleiren skal prøve å innføre som en sannhet.

I virkeligheten er det slik at homofile forhold ryker 20 ganger raskere enn heterofile. Homofili har aldri vært naturens norm,men en abnormitet slik som kreft og dysenteri. Homofile forhold i dag har det ofte ikke like lett blant familie og ytre press og underbevisst kommunikasjon. Homofile svaner er noen av naturens individer som har livslange forhold. Jeg vet selv om folk som dessverre har gjort livet slutt etter utfrysning fra familie og vennekrets på grunn av skilsmisse.

Noen holder sammen for barna, andre for å holde oppe fasader. Når man først har komt inn i et A4-liv, er det kanskje ikke så lett å bryte ut. Er det ikke da bedre å skifte partner enn å holde ut i et sørgelig ekteskap? Er det ikke meningen at vi skal være frie? Skal et individ få bestemme over en annens liv mot dens eget ønske? Hæææ hvor har du påstanden fra at homofile forhold ryker 20 ganger raskere enn heterofile?

Hvem som forteller at homo kjærlighet er større en hetro kjærlighet er noe du får svare for selv, mitt inntrykk er at homofile kjemper for å likestille kjærligheten ikke fremstille den som noe bedre. Svart hudfarge er også en abnormalitet, hvit også forsovidt.

Men jeg skjønner at du mener at vi alle skulle vært gul i huden siden alt annet er defekt. Eh, kjekt å vite…men homofili hører ikke inn i naturens sirkulære prosess.

Homofili er en blindvei, fører ingen stedts hen. Og om du leser teksten over her står det faktisk at de fleste som blir smitta er heterofile. Så Aids har ingenting med… Jeg gir opp. Jeg forstår at du sliter et eller annet sted. Mulig jeg leser feil over i artikkelen, kun 76 av de nylig smittede i Norge i år er homofile.

Jeg har ingen grunn til å tvile på at dette tallet er nær gjennomsnittet. Du må gjerne vise til ett eller annet hvor dette er tydelig! Sannheten finner du her: Nå roter du det til. Av er smittede tatt med både av de som bor og er statsborgere og de som kommer til landet altså smitter før man kommer til Norge. Altså 42 smittet i Norge, som i statistikken er hetro. Hvor henter du tallene fra?? I følge fhi, datert Det er en riktig observasjon — selvidentifiserende homofile har ikke den samme risikoen for å bli hivpositive som menn som ikke er homo, men alikevel har sex med menn.

Det betyr jo at vi skulle vi trukket deg fra markedet for mange år siden og i hvert fall hatt reklamasjonsrett- og bekyttelse mot! Hvis du selv hadde vært så meget observant hadde du kanskje observert hvordan man skriver ordet observere? Du mener at homofili er unaturlig, men det foregår over alt i naturen. Hva som er naturlig for deg er unaturlig for andre, det som er normalt for deg er unormalt for andre.

Hva får deg til å tro at din sannhet er en universell sannhet? Jeg synes at dine meninger er ekle og middelaldersk, gammel tankegang. Så i det store bildet blir det da DU som er unormal! Med fare for en avsporing: To mennesker som elsker hverandre? Menn som knuller hverandre på sognsvann inne i skogen, aldri sett hverandre før, prater ikke før, under og etter akten..

Du er vel ikke bedre enn de du kritiserer…du tåler jo ikke at noen ikke har samme syn som deg jo…er jo ikke mye tolerant du heller da. Det handler ikke om syn. Homofili ekke noe du kan være for eller i mot, det er der, det er ingenting du kan gjøre noe med, deal with it. Og om noen driver med Dogging i skauen, så er det noen få av veldig mange. Og senest i sommer hadde avisene flere oppslag med heterofile som også drev med dogging.

Poenget er at dere greier ikke å gjøre nettopp dèt, dere skal på død og liv synliggjøre dere, med opptog igjennom gatene og total eksponering av seksualliteten deres, som virker frastøtende, nettopp fordi den er uforståelig for hetrofile. Dere føler jo at hetrofil seksuallitet er noe frastøtene, det forstår jeg, utifra hva jeg føler for det motsatte.

Poenget er at flertallet vinner, slik fungerer et demokrati. Hører det hjemme i et demokrati at flertallet skal bestemme over og styre det enkeltes individuelle liv, tanker, meninger og kjærlighet — hvordan alle er og må være, der alle blir gjort like?

Mine tanker går ikke bare til homofile, men ulike mennesker generelt som er annerledes fra andre, enten seksuelt, mentalt, fysisk eller kroppslig. Poenget er at demokrati er flertallsstyre. Homofili er ikke skadelig i samfunnet hvis det blir holdt på sin rette plass. Homofile må slutte å fronte sin homofili i det offentlige rom og i media.

Hold homofilien innen for de private husvegger. Ikke infiser samfunnet med dens kultur og tankegods og dens motbydelige seksualhandlinger. Heldigvis for oss homofilerte, som du kaller oss, er du en minoritet blant heterofile — du ville knapt synes i en representativ studie. Et demokrati sin styrke er faktisk hvordan de klarer som majoritet å ivareta minoriteten og de som ikke deler flertallets sy.

Hva slags system du representerer er uønsket i vårt samfunn. Det er vel heller ingen som påstår at uforpliktende sex hvorhen den foregår eller med hvilken seksuell preferanse er lik kjærlighet?!

Temmelig ignorant innlegg av pushby. Som om det ikke finnes nok av løssluppen heteroseksuell utfoldelse, eller dekadense om du foretrekker den terminologien.

Men du mener altså at f. Joda, Kjell, er enig i at samfunnet vi lever i er dekadent og har gjort sex til en underholdningsvare, det er jo gjennom denne dekadensen at homofili har sneket seg inn. Dette er historisk bevist igjennom gamle sivilisasjoner hvor nettopp dette har skjedd.

Vi har en lei tendens til å gjenta historien, i stedet for å lære av den. Hvorfor har du så trang til å bestemme hvem andre skal få dele livene sine med, og hvem mener du har gitt deg denne retten over andre?

Holder det ikke med at du bestemmer over ditt eget liv? Heterofili har ikke bare sneket seg inn over alt, den har bombardert oss med propaganda på ulike måter i årtusener: Det er på tide at andre mennesketyper få slippe til også nå og at folk får bli fri og være i fred til å skape sin lykke.

Er du ikke klar over hvor mange mennesker som lever i sørgelige forhold og hvor mange som har endt sine liv på grunn av frykt og ytre krav i stedet for å følge sine egne hjerter.

Er det ikke meningen at vi alle er 1 og skal se det beste i hverandre? Husk at kjønnssykdommer kan alle få og at HIV kan smitte fra heterofil til heterofil.

Nei, det gjelder ikke bare at folk må få kunne få elske den de vil, selv om dette skulle være av det samme kjønn. Homofili er som sagt ikke bare seksuell preferanse.

Det er som jeg har sagt før i et innlegg på denne siden, at vår seksuallitet er selve kilden til vår tenkemåte, kultur, livsstil og alt et menneske er. Når nå andre seksuelle legninger skal begynne å finne sin plass, sammen med hetrofile i det offentlige rom, så vet vi at dette vil føre til ukjente og sannsynligvis ødeleggende ting.

Det vil komme til å bli ekstremt komplisert. Joda, HIV kan smitte mellom hetrofile, men det ble introdusert igjenom bifile som en link til homofile som HIV oppstod hos. Homofili bør fungere som en seksuellt greie, ved at de har sine nettsider, saunaer og egne treffsteder. Tror du det plutselig bare oppstod i en homofil mann.

Straff fra Gud eller noe? Du prater mye for en person som ikke vet særlig. Det er en mutasjon fra et SIV-virus som med stor sannsynlighet ble overført fra sjimpanser til mennesker. På lik linje med fuglevirus, for å bruke en sammenligning du kanskje har hørt om…. Google det og gå på bibliotekeer og les om gamle sivilisasjoner.

Kanskje NRK kan lage et program om hvordan homofili var i gamle sivilisasjoner og dens innvirkning på samfunnet og hvordan det fjernet. Men vet at alt kan vinkles og fakta kan bli utelagt, så det vil vel bli noe politisk korrekt historie time…. Hva har egentlig du lært av historien Pushby? Du er for meg en lei tendens som gjentar seg hver gang homo tema kommer frem i det offentlig rommet… gjesp!

Det blir for mye å skrive om jeg skal begynne å legge ut om hvor ufattelig ignorant, trangsynt, uvitende og generelt prippen du virker. Først kan man jo spørre seg om hvorfor du i det hele tatt gadd å klikke deg inn, for så å lese artiklene, når det er så ubehagelig å lese dette for deg.

Men jeg velger heller å spørre: Kan det ikke være verdt å skrive om dette i media, sånn at de det kanskje angår homofile kan lese seg opp og få litt mer tilgjengelig informasjon om HIV og aids?

Det er for ungdom , kan lese seg opp sånn at de forhåpentligvis klarer å holde seg friske og smittefrie? Kan du ikke ofre det? Selv om det var svært så ubekvemt for deg at du fikk et innsyn i andres seksualitet, livsstil, historie og sykdom servert på denne måten.

Myndighetene kunne lage en webside med et eget domene, om homofil helse og latt homofile meldt seg på et anonymt nyhetsbrev, som gjorde at de fikk vite alt dette. Det er sikkert mange slike tv-kanaler man kan spesialbestille med homofilt innhold. Homofile menn driter i alle. Ta alle homofile under en stor kam. For innholdet i denne artikkelen gjelder vel samtidige homofile i Norge? Bare det at du kommer opp med Jan Thomas som eksempel sier ganske mye om hvor lite ungangspunkt du har.

Kom deg litt ut, få noen nye venner, nye inpulser, utvid gjerne horisonten din litt. For det første leste du den, noe som tydeligvis gjør det til underholdning for flere enn bare de homofile. For det andre må du da skjønne at hetrofile gjør akkurat det samme. Du virker temmelig ignorant selv,det er knapt noen gruppe som i de siste tiårene har blitt bombardert med info om hvordan beskytte seg mot seksuelt overførbare sykdommer, og det går klart fram i dokuen at det hjelper ikke et spøtt.

Selv tiåringene vet dette idag, sannheten er at homofile menn driter i det bare de får et eller annet…………, syke egoister kalles slike. Jeg undres hva vi kaller vi slike som deg Jan Hauger versom har så god oversikt over hva dagens åringer har fått med seg i motsetning til menn som har sex med menn? Jeg tror at for de fleste er homofili helt normalt, og jeg er sikker på at alle som besøker denne dokumentarsiden har venner eller familie som er homofile, enten de har kommet ut av skapet eller ikke.

Det du undrer deg over er vel hva som er motivasjonen for P3 Dokumentar til å fortelle om dette. Vårt mål er ganske enkelt å fortelle historier fra ung norsk virkelighet, på en åpen og ikke-dømmende måte. Denne dokumentaren er med andre ord ikke laget fordi folk i det miljøet vi får fått lov til å besøke har et skrikende behov for å vise seg fram, men fordi vi i P3 Dokumentar syns det er en viktig historie å fortelle fra et miljø få av oss har vært på innsiden av no pun intended , og for å feire de som legger så mye tid og arbeid i å informere og hjelp, i dette tilfellet Helseutvalget og Sjekkpunkt, som gjør en fantastisk jobb.

Vi oppfordrer forøvrig alle om å holde en god tone i kommentarfeltet. Undring, forundring og diskusjon er superbra, men hold diskusjonen ren og klok.

Vi sier jo alle at vi ikke blir påvirket av reklame, men det at tilstedeværelsen av et produkt som kjøres om igjen og om igjen igjennom de forskjellige mediakanalene, gjør at produktet blir festet i sinnet. Unges hjerner er som svamper og ekstremt påvirkelig av miljøet de er i. Det er lett og bli presset inn i den formen som er mest dominant. Står en imot så får man føle det.

Unge liker å bli godtatt og føle at de en av gjengen. Som du sier, så har mange en homofil i familien, eller kjenner til en. Det er forståelig at familien føler et sterkt behov for å rettferdiggjøre handlinger til den de elsker.

Det ser jo vi stadig i nyhetene hvor spesiellt moren står frem og forteller hvor god og snill barnet hennes er, selv om han er tiltalt for mord og voldtekt. Kvinner sender jo kjærlighetsbrev til dømte barnemordere. Problemet for samfunnet blir jo når politikere og andre innflytelserike folk har en homofil i familien. Folk som er utpregede følelsemennesker biter på. Vi er forvetne på ting vi avskyr, med andre ord.

Det er det media lever av. Dessverre har også folk i media også hang til lite selvinnsikt hvor slike ting kan bære avsted. De fleste unge mennesker ser paa homofili som normalt fordi de ikke er like trangsynte og hjernevasket som du. Hilsen en heterofil men tolerant mann. Det er interessant å lese innleggene dine.

Du har åpenbart ikke fått med deg det viktigste i denne dokumentaren, sannsynligvis fordi du da ville vært nødt til å revurdere ditt syn på homofile og deres synlighet i samfunnet.

Da snakker man ikke om sin legning, og man tar gjerne større risiko for å tilfredsstilt sitt behov på en anonym måte. Når rus også er med i bildet blir det bare verre. Det er en egoistisk tankegang og sier mye om deg! Æsj, fysjom, og slikt.

Mennesker som, akkurat som deg, har rett til å leve sitt liv slik de selv ønsker. Og som alltid i diskusjoner om homofili og HIV, blir lesbiske glemt. Hvordan passer det inn i ditt trangsynte univers? Mange tullinger som driter i sin egen og andres helse for å kunne tilfredsstille sine syke lyster. Burde betale sine medisiner og behandling selv. Du har tydligvis ikke hørt eller lest dokumentaren. Majoriteten av de som blir smitta med hiv tilhører en gruppe som IKKE er selvidentifiserende homofile.

Dette handler i stor grad om et større samfunnsproblem hvordan menn som har sex med menn blir behandlet, og hvor noen blir utsatt for diskriminering av majoritetssamfunnet. Her står det også litt tall http: Tro meg, hadde homofile på en eller annen merkelig måte, endt opp som et flertall, så hadde hetrofile fått merke det til gangs.

Når du snakker om naturens gang så mener du visst det å føre genene videre. Meg bekjent så er homofile verken mer eller mindre sterile enn heterofile. Jeg synes ditt syn på flertall vs. Og jeg registrerer at du ikke har kommet med noen kilder til dine påstander. Joda, homofile kan få barn, men da trengs det jo en kvinne, og er man lespe så trenger man en mann. Det ene utelater det andre, med andre ord. Mitt syn på flertall vs mindretall er ren logisk tenkning og oppservasjon av andre typer konflikter, men med samme framgangsmåte.

Nope, dette var logikk. Tenkeevnen min forhindrer meg i å gjøre meg til en offentlig skyteskive for den agressive homomafian. Jeg lærer igjennom å oppservere. Det er vel ikke det minste rart at lesbiske nesten ikke er utsatt for HIV-smitte? I flere uavhengige undersøkelser viser det seg nå at over 60 prosent av befolkningen er enig i at ekteskapsloven skal omfatte alle, uavhengig av seksuell orientering.

På begynnelsen av tallet mente mindre enn 10 prosent av befolkningen det samme! Dette er tall fra , kan være det finnes nyere tall også, skal se hva vi finner. Sakset fra en rapport på regjeringen. Ok,skjønner at du som journalist holder en nøytral tone, men er du enig at folk som har et slikt handlingsmønster egentlig burde kommet inn i et behandlingsopplegg?

Behandling fordi de er homofile, eller fordi de bedriver risikoadferd? Det første er medfødt, og det andre må uansett være frivillig tenker jeg. Men det er vel ikke opp til meg og deg å bestemme, men de det evt gjelder?

Morten, du eier evnene til å lirke deg rundt i et samfunn uten å lage bølger. På mange måter beundringsverdig, men forstår at din agenda åpner ikke for meninger som ikke er strøkne innen populismens rammer. Det beviser du ved å hevde at risikoadferd, som kan ha innvirkning på eventuelle koner og deres barns trygghet, skal være underliggende for rissikotagerens rett til å velge om han vil ta imot hjelp. Logikken og samfunnets beste var jo om disse risikotagerene ble stilt til veggs og tvunget til å ta et oppgjør med sitt spill, skill deg fra konen din og lev ut din homofili og ta dens konsekvenser, du har en adferd som fører til drap.

Man kan ikke ta hensyn til den skyldige part, siden dette kan bety døden for den uskyldige part. Syns vi har skapt greie bølger med denne dokumentaren. Men ja, jeg forsøker, som de fleste mennesker å oppføre meg på en ordentlig måte, også på internett.

Storøyd og sjokkert ja, men inkluderende og åpen. Tar din kritikk som et kompliment. Det du skriver om automatisk varsling er interessant, men dette er på sett og vis håndtert i Smittevernloven og Straffelovens paragraf Strafferammen for å ikke varsle feks sin kone om at man har hiv kan straffes med år i fengsel.

Personlig mener jeg det usedvanlig ondskapsfullt å ikke teste seg og ikke si fra til den man har sex med. Men skjønner også at de få det gjelder fortrenger det, og utsetter hiv-testen i det lengste.

Det er derfor utrolig flott at Helseutvalget har dette Sjekkpunkt-prosjektet hvor de går ut og aktivt konfronterer og tester folk. De gjør en uvurderlig innsats for å få antall nye hiv-tilfeller i Norge ned.

Skjerpings, det er mange helseutfordringer vi tillater i dagens samfunn uten at vi definerer folk inn i behandlingsregimer, men at dette tilhører den menneskilige frihet. Eksempelvis røyking og kols, fedme og overvekt, alkohol og alkoholskader, diabetes etc. Legestanden deffinerer homofili som en legning, går ikke an å kurere. Kan kun kureres i det offentlige rom ved ikke å la homofile homofilere sin homofili der. Så medisinen for samfunnet er at de homofile holder sin legning innen for sitt hus fire vegger.

Dèt kan vi leve med. Da foreslår jeg at de heterofile heterofilerer sin heterofili innenfor de fire vegger også, slik at samfunnet blir legningsløst. Rett og slett fordi at dersom dere blir skadet av å vite om homofili, så må det gå begge veier: Men, du mener seriøst at verdisynet vårt defineres etter hvem vi har sex med??

Kan du utdype det, for det var ganske bak mål, i min mening!

.. Escort group sex massasje bøsse majorstua

EKSOTISK BØSSE MASSASJE EROTIC MASSAGE BERGEN

Man for ei heller omtale andre medlemmer på offentlige sider og forum uten Er du en heterofil kvinne og bare på Qruiser for å sjekke opp menn så bør også du På Qruiser har du en rekke muligheter å treffe kompiser, besøke andres bi eller transe, så kan du i Norge ringe Ungdomstelefonen på telefon 00 nov Siden den gang har han solgt sex til norske menn for en kvart Først hadde jeg ikke noe særlig lyst til å treffe ham, men så tilbød Nettsidene menn bruker har mange ulike funksjoner som chat, forum, og profiler, i tillegg er menn også . annet avvik fra normativt kjønnsrollemønstre og homoseksualitet. Drømmer ikke om å suge og vil ikke bli sugd av en mann. Synes ikke det Gjest normal norsk gutt Jeg kan likevel fantasere om oral sex med en annen mann og kunne nok gjennomført det for å hisse opp en kvinne ;-). 0.

: Treffe menn norsk sex forum homoseksuell

Treffe menn norsk sex forum homoseksuell 37
MENN SOM KLINER HOMO PORN STAR SCORT Senior homoseksuell swingers live cam xxx
Sexchatt homoseksuell pattaya independent escorts Både «porten» ringmuskelen og «rosetten» prostata i taket på analåpningen kan gi nye sanseopplevelser, ifølge sexologisk rådgiver og museumsformidler, Stine Kühle-Hansen ved Amoroteket. Personlig informasjon som er samlet inn av QX Förlag kan dermed lagres og bearbeides i Sverige og i land der lovbrudd utredes. På lik linje med fuglevirus, for å bruke en sammenligning du kanskje har hørt om…. Stort stigma — Å være smittet av hiv var og er fortsatt en tung psykisk påkjenning. Homofile må slutte å fronte sin homofili i det offentlige rom og i media. Artikkelen er flere år gammel. I løpet av bare én enkelt kveld på nettstedet "treffe menn norsk sex forum homoseksuell" tenåringsgutten opplevd å få opptil fire konkrete forespørsler om å selge kroppen sin.
Albertine har fått den glede å snakke med en ung mann i åra som vi Jeg traff en gutt på et chat-forum som opprinnelig var fra Tyrkia, han var noe eldre enn de hadde måttet livnære seg med sexsalg underveis til Norge og fortsatte med. 5. mar Mai - Sex kontakt norge dame søker mann Streaming porno norske damer bilder treff, forum, blogg, chat, reisefølge, venner, singel, sjekk mm Sex søker gratis, gratis gay treff, gaygutter med mobilnummer, snill kåt mann i. okt Noen som har noe å anbefale av norske sider? Kort sagt er menn kåte og homofile menn er vant til å kunne bruke kåtskapen sin og om du da søker deg inn på fora ment til å Så hvorfor trenger du et forum som omhandler sex? 0 Les mer om samme tema: homofil, forum, dating, nettforum, homo, gay.

Norwegian homo escorts chat gratis