menn bukser men dating homo

Hehe, jeg kjenner meg så godt igjen. Jeg var i halvannet år sammen med en kar som var sykelig opptatt av å ha det ryddig og pent innredet i leiligheten sin. Var aldri fornøyd, og byttet ut møbler konstant for å hele tiden toppe det han tidligere hadde. Måtte ha bordbrikker, hadde walk-in-closet, hadde sikkert 80 par sko and the list goes on.

Jeg reagerte også på at han var svært opptatt av å uttrykke homofobe standpunkter, og jeg vet ikke om det var fordi han var svært klar over at folk hadde hatt sine mistanker, eller om det var fordi han slet med å innrømme hva han selv var.

I hvert fall er han nå samboer med ei ny jente, og da han har flyttet langt for å få til dette, antar jeg nok at det er jenter han liker. Jeg tenker man bare skal være glad for at man har denne typen gutter, fremfor de som er altfor rotete og rølpete, og som andre sier: Iiiiiik, kom deg unna med en gang!

Nei, ærlig talt, legg fra deg fordommene dine. Alle menn er ikke like, og bordbrikker gjør han ikke til homse. Men det når man førts har en mistanke er det jo i grunnen litt vanskelig Men når man er så usikker på en egentlig så bra gutt er det vel mer at han ikke er riktig for meg tenker jeg Han er helt sikkert vant til å bli spurt om det hvis han er så "femi" som du beskriver.

Veldig mange har samme fordommer som deg. Det er ikke rart at han ikke reagerer noe særlig hvis han blir spurt om det til stadighet. For tror jeg også hadde lurt litt , men på en annen side du har jo vært på 5 dater med han da At mannen er ryddig er jo bare et stort pluss, jeg kjenner mange som er veldig ryddige av seg, men de trenger ikke være homo for det.

Synes du virker utakknemlig, her har du funnet en fantastisk mann, og så er det ikke godt nok engang! Ja jeg vet det ikke er pent å spørre en mann om noe slikt Og jeg er faktisk helt enig med deg over at jeg heller ikke skjønner hvorfor han fortsatt vil ha kontakt med meg etter at jeg har spurt om noe slik Grunnen til at jeg spurte han er IKKE fordi han er ryddig You need to be a member in order to leave a comment.

Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Singelliv og dating kun litt femi eller homo? Endringer på moderatorteamet fremover. Sign in to follow this    Followers 0.

AnonymBruker   Report post  ·  1. Posted August 14, Alt dette er i grunne veldig bra ,men har aldri vært med en gutt som er slik!? Jeg liker denne gutten veldig godt og syntes han er kjempe søt og sjarmerende Men er denne gutten virkelig hetro? Noen som har vært borti noen lignene?? Share this post Link to post Share on other sites.

Raggsokk   0 0. Report post  ·  2. Posted August 15, Guest Spinell   0 0. Report post  ·  3. Facepainter   Report post  ·  4. Men vi får takke vår herre for at ikke Adam var homo og Eva lesbe. Jeg mener at den seksuelle legning er medfødt, som alle andre legninger men uansett så har alle rett til å leve ut sin legning så lenge de ikke skader andre.

Hva folk tenker er enhvers rett men å mobbe eller kaste dritt til de som har denne legning er helt idiotiskt. De får gå i seg selv og tenke på egne lyster og tanker som ikke tåler dagslys. Men jeg syntes at de eksponerer seg vel mye. Jeg syntes det er litt ekkelt å se to voksne menn som kysses men det er deres valg og man behøver ikke ense dem.

Dette kommer vell av at jeg er mann selv og lever i mitt andre lykkelige ekteskap, også denne gang med verdens herligste kvinne. Men ser jeg to kvinner som kysser hverandre så syntes jeg det er bare herligt. Jeg blir kåt av det og det er vell slik med menn flest. At menn er mindre tolerante ovenfor homofile enn det kvinner er tror jeg kommer av at de tenker i boks. Hadde homofile kvinner eksponert seg slik homofile menn gjør så tror jeg kanskje at toleranse grensen hos kvinnene også vill nærmet seg menns toleransegrense.

Ingen skal fortelle meg at ikke mange kvinner blir meget kåte av å se to mannfolk gir hverandre kjærtegn som er sex relatert og mange drømmer om å ha to menn samtidigt liksom mannen tenker på to kvinner samtidigt.

Hadde gruppen homoseksuelle og lesbiske vært like stor så tror jeg vi ville fått en mer ensartet resultet. Men skitt i det, hovedsaken er at de har det godt sammen og respekterer hverandre. Flott at Stormberg viser samfunnet slik det i realiteten er, og skal være! Det skal være plass til alle religioner, seksuell legning osv. Mennesker er redde for det ukjente, og det er godt at kommersielle aktører tar tak i "det ukjente" og fremstiller det slik det skal fremstilles; nemlig som helt ordinært, vanlig og fullstendig ufarlig.

Stormberg har steget i gradene for min del, så da får det bare våge seg med de få som sender hatbrev, jeg velger å tro at det er flest av oss som synes det er positivt med reklamer som dette. Så deilig at det finnes noen som tør å pirke borti nordmenns fordommer, enten det er en kommersiell aktør som Stormberg eller trebarnsfaren Steinar J. Jeg håper juryen som deler ut Homofryd-prisen under Skeive Dager legger merke til folk som deg.

Jeg ble litt rørt og glad av å ramle innom denne bloggen en sein kveld, og får bare lyst til å si takk. Og angående unge Nordmenn på ferie på rølpetur. De setter igjen alt av sans og samling hjemme og går ut i verden og representerer oss Nordmenn som snørrunger i oppførselen.

Er det rart Northug også blir kalt for en unge i sin oppførsel. Religiøse fanatikere som blander rettsprinsipper med religionstro er en fare for rettsstaten og andre mennesker. Når ledere enten selvbestaltede eller utpekte innen muslimske troende står frem medslike holdninger og meninger viser bare at islam som religion blir helt feil i kongeriket Norge.

Dersom muslimer ikke klarer å innordne seg Norske regler og lover må de gjerne forlate kongeriket i den stand det var når de fikk lov å komme inn i dette! Takk for besøket og vel hjem muslimer! Velkommen tilbake når dere har løært dere å respektere lover og regler i det landet dere ankommer! Jeg dømmer ikke på enkeltstående presseoppslag eller fordommer. Dette har jeg fra virkeligheten i mitt nærområde. Jeg synes de er meget pågående og utagerende i sin væremåte i forhold til andre.

Masete vil jeg si. Derfor minner de meg meget om små unger som gjerne vil ha noe å si. Jeg synes det er flaut. Akkurat som når små unger har på seg utagerende klær for å synes, og gjør en masse sprell for å sees.

Det er ironisk å lese hvordan enkelte dømmer landets tusentalls homofile som "utagerende" basert på enkeltstående presseoppslag og egne fordommer. Hadde Pensjonistforbundet gitt ut en "sexguide for eldre" hadde alle synes det var sjarmerende. But there you go. Jeg er en av de, heldigvis, mange hetrofile menn her i landet som synes kjærlighet er flott uansett hvem, hva, eller hvordan.

Og jeg synes Stormberg og andre gjør en kjempebra jobb i arbeidet med å bryte fordommene i samfunnet vårt. Igjen vil jeg si at jeg er stolt av å kle på meg Stormbergjakken min fordi jeg med det viser hvor jeg står i samfunnsdebatten. Kudos for lesbiske og homofile modeller i reklamekampanjer.

Jeg er herved ny kunde! Jeg har ikke lagt spesielt merke til at homofile er så utagerende som du mener så du er nok kanskje litt over gjennomsnittet opptatt av hva som skjer der i gården? Denne psykoanalytiske teorien har visst noe for seg likevel, du er med på å bekrefte den. Det beste forsvar en homse har er at en må være homo hvis en ikke liker homser. Husker da jeg var ung så utforsket vi seksualiteten hos hverandre. Selv om det var med lik kjønn. Men jeg er ikke homo for det.

Mine følelser av seksualt karakter utpeker det motsatte kjønn. Om jeg synes det er ekkelt med homser så trenger jeg vel ikke å være homo selv? Ja jeg synes det er pinlig å se disse homoene som tror de kan oppføre seg akkurat som de vil uten at noen reagerer. For hva er vel mer utagerende enn homser? For meg så virker det som Mohammad er en liten homo type som ikke tør å komme fram fra skapet. Og da er angrep det beste forsvar. Det må være grunnen til at han har forlatt landet for å be.

...

Free chat norway friends with bøsse benefits movie

Menn bukser men dating homo Er du ute etter Norge menn? Single Norge Menn Interessert I Homser Dating Jeg vil ha sort men og gjøre meg stein kåt rompe mi ta meg hard og godt. feb Ikke så homo. Author Date 21/02/ enn homofile menn. Lesbiske kvinner er for mange ikke så homo som homofile menn Et samfunn hvor det er akseptert å leve slik man er født. Se også . Akkurat som når små unger har på seg utagerende klær for å synes, og gjør en masse sprell for å sees. apr I DONT WANT TO DATE YOU I JUST WANT A GUY AS A DATE TO PROM. « Du er veldig homo og jeg er veldig streit, men du er som en bror for meg, så vil du være daten min? AV EN STREIT FYR (armybukser). Han er min beste venn, og en ekte mann på grunn av det faktum at han har tæl nok til å.

Motiver og tekst på gutteklær er preget av aktive ord og bilder, som bilkjøring, konkurranser, kamp og kontaktsport. Mens jenteklærnes ord og motivene appellerer til passivitet: Sistnevnte er å kle opp jenter opp som søte små bytter for rovdyr.

Når barn blir voksne, fortsetter de strenge kravene til hvordan en kvinne og en mann bør se ut. Er en mann for velstelt og pyntet, kan vedkommende bli beskyldt for å være veik, femi eller homo.

Er han for uflidd, kan han bli vurdert som en einstøing eller taper. Er en kvinne for jålete, kan hun bli omtalt som dum eller horete. Er hun for uflidd, kan hun bli omtalt som sur, mannshatende eller lesbe.

Hva som er riktig klesdrakt for kvinnelighet og mandighet, er bestemt ut fra kontekst. I flere land der islam er statsreligion, blir kvinner påført klær med tvang. På samme måte ble soltilbedende muslimske kvinner i Nice i Frankrike sist sommer avkledd med makt. Noen mil lenger nord, i Paris, var det for øvrig helt fram til en etter hvert hvilende lov som forbød kvinner å gå i langbukser. Trangen til å definere hva som er akseptabel klesdrakt og stil, går som en mare også gjennom liberale samfunn.

Motebildet dirigerer kroppers framtoning, og tøyer kroppene i alle mulige idealretninger. La oss ta drømmekvinnen: De var flatbrystede med kort hår på tallet og formløse feminister på tallet. Andre tider har gitt oss motsatser, som tallets kurvede husmødre og — i aller ytterste konsekvens — tallets pornostjerner og tallets oversminkede glamourmodeller.

Tilsvarende har menns krav til stil og påkledning forandret seg. På midten av tallet var langhårede menn maskuline. Langt mannshår snek seg langt inn i Høyres stortingsgruppe. Tiåret etter skulle menn ha et nært forhold til blekemidler, hårføner, børste og gele.

De siste fem årene har mannemoten blitt den rake motsetningen — et hårete og skjeggete hulemannsideal, i tweed, lærsko og ullgensere. Vi mer eller mindre bevisst iscenesetter oss som vårt kjønn, på jobb, i fritida, i bybildet eller på fjellet. De fleste jeg kjenner, går til avdelingen for sitt eget kjønn i klesbutikken, og henter stilinspirasjon hos rollemodeller fra samme kjønn. Mer eller mindre vaklende og forsiktige forsøker de fleste av oss å unngå å falle i feil grøft når det gjelder stil og utseende.

Vi ønsker jo se fine ut, men ikke for jålete, til feil tid. For tråkker man feil, er konsekvensene potensielt harde. Konsekvensene kan være mistenkeliggjøring, latterliggjøring eller, faktisk: Låten ble omtalt i samme setning som flyktningkatastrofen i Syria, det ulykksalige valget av Donald Trump i USA og skremmende terrorhandlinger verden over.

I Facebook-feeden min ble anmeldelsen hyppig delt, fordi mange syntes den var morsom. I musikkanmeldelsen blir Iselin Michelsens utseende dratt fram i vurderingen av musikken. Sjangeren hun opererer innenfor, blir i anmeldelsen kalt «dum-silikondame-med-elendig-musikk». Normalt ville det vært tabu å bruke en artists utseende og stil som et argument for eller mot musikalsk kvalitet, men Michelsens fremste fysiske kjennetegn er store bryster, selvbruningskrem, store lepper, solid sminke og tettsittende klær.

Hennes valg av stil og framtoning gjør det politisk korrekt å si at hun ser dum ut. I deler av norsk kulturliv er det, som i musikkanmeldelsen, diskrediterende for en kvinne å opptre som for jålete. Silikonimplantater eller tung sminke fratar i feil setting en kvinne seriøsitet og troverdighet. For mye pynt kan med feil blikk eller i feil setting bli suspekt. I andre settinger kan for lite pynt være negativt. Å finne den passelige mengden stæsj er en potensiell utfordring.

Hos en stor og mangefasettert minoritetsgruppe, de skeive, er klær og pynt en ekstra utfordrende øvelse. Jeg er homofil, og er mindre opptatt av styling og utseendepleie enn gjennomsnittet — for å si det forsiktig. Et par ganger er jeg blitt stoppa i døra på homoklubber av dørvakter som ville forhindre meg fra å gå inn feil sted.

Dette har ikke skjedd fordi jeg er maskulin i kroppsspråket, men fordi jeg visstnok kler meg som en hetero. Det er noe jeg ikke oppfatter som en kompliment. Jeg skriver dette litt spøkefullt, men det ligger en alvorlig undertone her. Mange homser opplever det motsatte av meg, at de får slengt i ansiktet at de ser ut som sopere, gjerne allerede fra de er barn av.

Og dette fordi de liker å pynte seg, er opptatt av klær og stil, og beveger seg hinsides herreavdelingen for å finne — seg selv. Femininitet hos menn er noe kulturen vår fremdeles har manglende aksept for. Sangeren og performancekunstneren Nils Bech, kjent for sin banebrytende tolkning av «O Helga Natt» i TV-serien «Skam», har i intervjuer fortalt at han som feminin mann ble tungt mobbet som barn og ungdom. Men verre var at han selv i homomiljøet opplevde at det er grenser for hvor feminint det er lovt å opptre for menn.

Den interne justisen homser i mellom kan være hard. På det digitale kjøttmarkedet er det vanlig å skrive «no fats, no fems» — ingen overvektige eller feminine, i profiltekstene. Det er ikke uvanlig i homoverdenens datingscener at homofile søker det de kaller «guttegutter» eller «menn som ser ut som menn».

Et annet begrep som ofte brukes er at det søkes menn som er «straight acting». Disse er homofile som hevder de oppfører seg som heterofile.

Med unntak av i senga, da selvsagt. Hos lesbene faller gjerne stigmaet på de mest maskuline jentene, de såkalte butche lesbene. For tjue år siden var det å være butch en populær stil på lesbestedene på byen. Jentene var kortklipte, bredbeinte, og solid bygde, med flanellskjorter, og lommeboklenke hengende på armybuksa. Tidlig på tallet kom en mentalitetsendring, der feminine lesber med sminke og damete stil ble trendy.

Idealet i film og TV ble at man ikke lenger skulle kunne se om noen var lesbiske. Men er denne gutten virkelig hetro?

Om han er homofil eller ikke kan vel kun han svare på - noe han har gjort. Slår du deg ikke til ro med det, så bør du kanskje avslutte datingen? Hmmm, som regel klager vi damer på at menn er alt for "guttete".

Hvor mange ganger har vi ikke lest innlegg som klager over at mannen er rotete, sølete, liker ikke "jentetingene" våre, og hvor kjedelig det er fordi han holder for kort i senga. Her var et godt eksempel på hva som skjer når noen møter en som oppfyller alle disse kravene.

Har han mye lyse klær? Går han med paraply i hånda selv om det ikke regner? Ler han høyt og pipete? Klapper han om du sier noe morsomt? Bruker han engelske uttrykk som "gorgeous" og "too much"? Går han uten sokker i opprullede jeans? Overdriver han når han kommentererer klærne dine? Hehe, jeg kjenner meg så godt igjen. Jeg var i halvannet år sammen med en kar som var sykelig opptatt av å ha det ryddig og pent innredet i leiligheten sin.

Var aldri fornøyd, og byttet ut møbler konstant for å hele tiden toppe det han tidligere hadde. Måtte ha bordbrikker, hadde walk-in-closet, hadde sikkert 80 par sko and the list goes on. Jeg reagerte også på at han var svært opptatt av å uttrykke homofobe standpunkter, og jeg vet ikke om det var fordi han var svært klar over at folk hadde hatt sine mistanker, eller om det var fordi han slet med å innrømme hva han selv var.

I hvert fall er han nå samboer med ei ny jente, og da han har flyttet langt for å få til dette, antar jeg nok at det er jenter han liker. Jeg tenker man bare skal være glad for at man har denne typen gutter, fremfor de som er altfor rotete og rølpete, og som andre sier: Iiiiiik, kom deg unna med en gang! Nei, ærlig talt, legg fra deg fordommene dine.

Alle menn er ikke like, og bordbrikker gjør han ikke til homse. Men det når man førts har en mistanke er det jo i grunnen litt vanskelig Men når man er så usikker på en egentlig så bra gutt er det vel mer at han ikke er riktig for meg tenker jeg Han er helt sikkert vant til å bli spurt om det hvis han er så "femi" som du beskriver.

Veldig mange har samme fordommer som deg. Det er ikke rart at han ikke reagerer noe særlig hvis han blir spurt om det til stadighet. For tror jeg også hadde lurt litt , men på en annen side du har jo vært på 5 dater med han da At mannen er ryddig er jo bare et stort pluss, jeg kjenner mange som er veldig ryddige av seg, men de trenger ikke være homo for det. Synes du virker utakknemlig, her har du funnet en fantastisk mann, og så er det ikke godt nok engang! Ja jeg vet det ikke er pent å spørre en mann om noe slikt Og jeg er faktisk helt enig med deg over at jeg heller ikke skjønner hvorfor han fortsatt vil ha kontakt med meg etter at jeg har spurt om noe slik Grunnen til at jeg spurte han er IKKE fordi han er ryddig You need to be a member in order to leave a comment.

Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Singelliv og dating kun litt femi eller homo? Endringer på moderatorteamet fremover. Sign in to follow this    Followers 0. AnonymBruker

Boy homoseksuell sex kontaktsider